2021 Yılı Faaliyetleri

01.04.2021 - Ortak Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü kurulmuştur.

09.06.2021 - Ortak Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü görevine Arş. Gör. Dr. Arif AKÇAY atanmıştır.

22.06.2021 - Öğretim Programları ve Ortak Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü Genel Toplantısı (OSD Koordinatörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Uluslararasılaşma ve Bologna Süreci Koordinatörlüğü İşbirliğiyle) yapılmıştır.

Katılımcılar: Fakülte Dekan Yardımcıları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları, OSD Kurum Koordinatörleri

24.06.2021 - Kurumlardan Ortak Seçmeli Ders Önerileri (16.07.2021’e kadar) istenmiştir.

29.07.2021 - Ortak Seçmeli Dersler Fakülte Toplantıları yapılmıştır.
Spor Bilimleri Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)
Turizm Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)
Fen Edebiyat Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)
İlahiyat Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)

Orman Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)

30.07.2021 - Ortak Seçmeli Dersler Fakülte Toplantıları yapılmıştır.
Mühendislik Mimarlık Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)
Veteriner Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)
Sağlık Bilimleri Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)

03.08.2021 - Ortak Seçmeli Dersler Fakülte Toplantıları yapılmıştır.
Su Ürünleri Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)
Eğitim Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)

İletişim Fakültesi (Katılımcılar: Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD Fakülte Koordinatörü)

06.08.2021 - Ortak Seçmeli Dersler Meslek Yüksekokulu Toplantıları yapılmıştır.
Kastamonu Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)
Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)
Tosya Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)
Taşköprü Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)

Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)

09.08.2021 - Ortak Seçmeli Dersler Meslek Yüksekokulu Toplantıları yapılmıştır.
İnebolu Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)
Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)
Bozkurt Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)
Devrekani Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)
İhsangazi Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)

Küre Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)

10.08.2021 - Ortak Seçmeli Dersler Meslek Yüksekokulu Toplantıları yapılmıştır.
Çatalzeytin Meslek Yüksekokulu (Katılımcılar: Müdür Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve OSD MYO Koordinatörü)

12.08.2021 - Ortak Seçmeli Dersler Meslek Yüksekokulu Toplantıları yapılmıştır.