2023-24 Bahar Dönemi Vize Sınav Programları

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ortak Seçmeli Dersler Vize Programı aşağıdaki gibidir.

Sınavlar Yüz Yüze yapılacaktır.

--------------------

Fakülteler ve Yüksekokullar OSD Vize Sınavları 17.04.2024 Çarşamba günü dersin işlendiği derslikte ve ders saatinde gerçekleştirilecektir.

Eğitim Fakültesi tarafından sunulan derslerin Vize Sınavları Eğitim Fakültesinde yapılacak olup, programı farklılık göstermektedir. Eğitim Fakültesi Programını görmek için lütfen TIKLAYINIZ. OSD306-Web Okuryazarlığı ve Bilgiye Erişim dersi vize sınavı Sağlık Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarında saat 15:30'da gerçekleşecektir.

-----

Meslek Yüksekokulları OSD Vize Sınavları programı ilgili Meslek Yüksekokulu tarafından duyurulacak olup, ayrıca bilgilendirme yapılmayacaktır.

--------------------